Νίκος Φίλος - Filos Rennsport

Filos Rennsport

Η ψυχή της Filos Rennsport είναι ο Νίκος Φίλος. 

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έπειτα ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδες BEng (Hons) Mechanical Engineering στο Heriot-Watt University στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθως MSc Computational Fluid Dynamics στο UMIST στο Manchester.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο της συντήρησης και βελτίωσης αυτοκινήτων επιδόσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στα μοντέλα της Porsche. 

Η επιτυχία στην Ελλάδα του άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης και έτσι από το 2015 αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας που ανέδειξε την Βρετανική DynoTech RS ως ένα από τα σημεία αναφοράς στο tuning αυτοκινήτων επιδόσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η Filos Rennsport μπαίνει λοιπόν σε μία νέα εποχή, αφοσιωμένη στην εξέλιξη λογισμικών διαχείρισης ECU αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, σκαφών και γενικά στην αύξηση της απόδοσης οποιουδήποτε οχήματος διαθέτει θερμικό κινητήρα, αλλά όχι μόνο. Με όπλα την εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και την συνεχή επένδυση σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας η Filos Rennsport εγγυάται την αύξηση της απόδοσης στο όχημα σας, είτε βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση, είτε πρόκειται για project με εκτεταμένες μετατροπές.